skip to Main Content

Last minutes

Lastminutes mei (niet in combinatie met andere acties)
foto-appartement-onder-het-torenlicht

"De Appartementen"

De Appartementen zijn geschakelde (tweepersoons) huisjes, en liggen direct aan de voet van de vuurtoren. Een uniek plekje. De Fuut en de Alk zijn hoekhuisjes. De Gors en de Kievit zijn tussenwoningen. De vakantiehuisjes zijn gebouwd in de tweede wereldoorlog. Hier verbleven de Duitse officieren. Later, na de oorlog, zijn de kleine officierswoningen verbouwd tot vakantiehuisjes…

Appartement de Fuut

13a

De Fuut is een hoekappartement en kijkt uit over de weg richting Hollum. Aan de overkant van de weg loopt u zo de duinen in voor een mooie wandeling.

2 persoons

Hoekappartement

Met gratis wifi

Appartement de Kievit

1-4

De Kievit is, net als de Gors, een tussen appartement en kijkt uit over de Hollummer duinen. De Kievit ligt aan de doorgaande weg naar het strand.

2 persoons

Tussenappartement

Met gratis wifi

Appartement de Gors

10

De Gors is een tussen appartement en kijkt uit over de Hollummer duinen. Aan de overkant van de weg loopt u zo de duinen in voor een mooie wandeling.

2 persoons

Tussenappartement

Met gratis wifi

Appartement de Alk

3-e1549196420160

De Alk is een hoekappartement en kijkt uit over de weg richting de vuurtoren. Naast onze huisjes is voldoende parkeergelegenheid.

2 persoons

Hoekappartement

Met gratis wifi

IMG_0206(Medium)[1]

"Appartement de Vuurtorenwachter"

Appartement de Vuurtorenwachter dankt zijn naam aan het feit dat deze woning deel uitmaakte van de voormalige vuurtorenwachterswoningen. Deze woningen zijn gebouwd in 1860, gelijktijdig met de vuurtoren. Koning Willem de tweede gaf opdracht om de vuurtoren te bouwen. Het ontwerp van de toren is van Quirinus Harder. Hoewel de vuurtorenwachters hier allang niet meer wonen en de vuurtoren niet meer bemand is, is de toren wel toegankelijk voor een ieder die Ameland van boven wil bekijken.

Appartement de Vuurtorenwachter

4-1

Appartement de Vuurtorenwachter op Ameland is een mooi appartement voor twee personen. Het appartement is een voormalige vuurtorenwachterswoning.

2 persoons

Geschakeld appartement

Met gratis wifi

"Landelijk gelegen Appartement"

Appartement de Putter

30

Dicht bij de Waddenzee met uitzicht over de polders is het heerlijk vertoeven in dit mooie huis. Vanuit de keuken komt u op het zonnige terras. Aan het einde van de doodlopende straat is een speelplaatsje voor de kinderen. Op het terrein waarop het huis staat bevinden zich allemaal vakantiewoningen.

4 persoons

Geschakeld appartement

Met gratis wifi

Back To Top